.: tik tok :.

Daisypath Friendship tickers

.: since that day :.

Daisypath Anniversary tickers

Jiwa

En N & Lia's Baby

Lilypie Premature Baby tickers

Monday, July 13, 2009

:)

"stay kat kl malam ni?"
"yup"
"jangan kuar klubbng ngan *"
"dah janji dah ni."
"cakap kat die antie tak bagi kuar."

haha. sangat comel okay? walaupun ayat tak mesra alam langsung tapi tetap comel. terima kasih leftenan muda :)

woah. hari tu laptop budak-budak rumah no 31 kena curi dekat rnr sungai buloh. malas la nak cerita panjang panjang sebab benda tu dah takde. kalau cakap lama lama sendiri sakit hati. kepada semua yang call, tanya tu terima kasih la. jangan bimbang. aku takde gambar lucah. thanks jugak untuk kak long sebab sudi teman malam tu.

minggu lepas dah start kelas. maknanya dah start semester 7 which also means that i am a super senior now. wii! tengok student baru macam tak percaya pulak dah masuk sem last dekat upsi. tapi yang best, sampai hari ni, takde lagi yang panggil aku kak siti. muda sokmo. hihi.

aku ada banyak gambar nak upload tapi macam malas pulak. esok ada kelas teaching english language skills, projek penyelidikan, ada 2 lab plus kodok dah kena servis.

oh ye. aku ada soalan. bila bengang apa korang buat? kalau aku, mencarut dekat blog lagi satu. wahahaha. okay. mengarut.

nitey nite everyone!

4 comments:

Norhafydzah said...

kalo nak tahu cerita di sebalik tabir kehilangan itu, sila lawati blog saya.. man eh ct? tetapi pastikan ambil iktibar..kalo x, baik x payah baca kan??

Jarri said...

hai kak!

ainsuri said...

alahai kak cik...org teman apa..sesat lg ada ler..half way teman je...sowy tau

nme sy ct said...

noy,
hoho. sehati sejiwa betul kita ni.

jarri,
hai abg seksi!

kak long,
kesian kak long kena teman ktorang. huhu. cakap kat abg long terima kasih banyak2 tau.