.: tik tok :.

Daisypath Friendship tickers

.: since that day :.

Daisypath Anniversary tickers

Jiwa

En N & Lia's Baby

Lilypie Premature Baby tickers

Wednesday, July 08, 2009

kalau kau kentut, kau bau tak?

hello semua.

sepatutnya sekarang ni aku kena siapkan laporan latihan industri dan format komputer aku. tapi tadi tengah syok berblog hoping, aku terbaca satu blog ni. kebanyakkan entri yang ada kutukan untuk keluarga sendiri dan pujian yang melambung lambung untuk si buah hati. aku tak tahu apa yang lebihnya si buah hati selain dari bertanya khabar dan berkongsi makanan. aku bukanlah nak menilai orang lain tapi seburuk mana pun keluarga kita, hidup jugak kita sampai hari ni. sampai pandai tulis entri kutukan untuk mereka dalam blog yang di public kan untuk bacaan semua. dan ya, menggunakan nama sebenar.

apa ya perasaan keluarga dia bila terbaca blog dia?

atau pun ada kawan kawan yang minta baca?

haih. itu pilihan hidup dia. semoga bahagia nanti.

berbalik pada aku, aku dah habis buat latihan industri dekat deballz.com. semua dah selesai, alhamdulillah. dan aku kira rezeki aku agak murah sebab aku di tawarkan terus bekerja sebagai recruiter :) terima kasih en harris, syazlin. sekarang aku kena teruskan balik hidup sebagai pelajar. haih. chaiyo siti! 6 months to go.

oh ye. aku rasa kodok aku dah pandai kentut. tiap tiap kali noy, ayang naik mesti ada komen dari dorang. bau ketiak, bau petrol, bau peluh. semua bau ada. haha. memang hidung dorang sensitif. semua bau dorang boleh detect. atau mungkin jugak hidung aku dah rosak kot.

erm. mana nak cekau duit nak beli kusyen baru?

haih.

4 comments:

Did said...

hahaha...
lame tak komen
aku komen ko smbil kentut2 ko tau...
tpi takde bau la beb
kahkahkah!

nme sy ct said...

yeah
pembaca setia aku
i lap u!

Norhafydzah said...

iya..baca saja.. baca x emosi.. kan? hoho ~ teruskan mengarut kerna ada yang sedia membaca.. biasalah kehidupan. keke

p/s: tadi budak ni makan durian mentah.. ahakz ~ sapo la yang g pilih2 tu??

nme sy ct said...

noy,
haha. ko la yang pilih. aku ingat kan pilih betul. hahaha.