.: tik tok :.

Daisypath Friendship tickers

.: since that day :.

Daisypath Anniversary tickers

Jiwa

En N & Lia's Baby

Lilypie Premature Baby tickers

Thursday, November 06, 2008

.: adorable cupcakes.. :.

aku buat research untuk 'mr tin' tadi tapi apa yang aku jumpa?jeng jeng jeng.. adorable cupcakes! sangat comel. geram sangat bila tengok cupcakes (perhatian: cupcakes adalah plural jadi tak payah lah ulang dua kali ok?) ni. aku pun dengan terujanya sms kak ya(tak kenal? baca ni) dan pakat-pakat nak buat cupcakes sama-sama bila aku balik cuti. tak sabar nak tunggu cuti. kak ya nak buat untuk hantaran tunang dia. aku pulak nak buat untuk pemegang hati aku lah. tapi jauh lah(bersebelahan aje pun). kalau aku pos agak-agak korang comel lagi tak cupcakes tu? hehe. aku memang tak sabar nak buat cupcakes sendiri. nak buat topping(bahagian atas cupcakes) sendiri. nak buat topping yang comel-comel. lepas tu nak tulis nama aku dan pemegang hati aku. tak sabarnya!

tak teruja?tak boleh nak bayangkan?


*************

taraa.. comelkan? yang ni sesuai untuk hantaran kawen kot takpun untuk majlis istimewa ke hari istimewa ke.hehe.

+++++++++++++

yang ni pulak untuk choc-maniac. nampak eksklusif kan?

+++++++++++++

yang ni choc cupcakes with strawberry topping.

++++++++++++++

aku nak buat yang macam ni lah. sweet je kan?mesti dah siap sayang nak makan.

++++++++++

yang ni mestilah untuk perempuan yang comel!

++++++++++++



+++++++++++++

cuba korang tukar muka budak ni dengan muka pemegang hati aku. sweet kan? hehe.

p/s:semua gambar aku ambik dekat a taste boutique, myhadiah, one piece bakery

4 comments:

Rajesh said...

hi it's nice bolog
Me Rajesh From Nepal
please mail me rajeshkrp111@gmail.com
and also visit my blog
www.rajesh420.blogspot.com

hadio69 said...

oh kak~
u shud try diz site
http://cupcakedazzle.blogspot.com/

™ʞʞoʇɐ said...

halo...hehe
http://killerguy999.blogspot.com

nme sy ct said...

cupcakes mmg cute kan?
soooo adorable.
ad x bantal bntuk cupcakes?
=)

alop to u too atok =)