.: tik tok :.

Daisypath Friendship tickers

.: since that day :.

Daisypath Anniversary tickers

Jiwa

En N & Lia's Baby

Lilypie Premature Baby tickers

Wednesday, October 22, 2008

.: selamat pengantin baru :.


selamat pengantin baru puan ain =)

ain ni kawan aku masa kat sekolah rendah dulu
SKBTB
banyak kenangan kat sekolah tu
masa sekolah dulu
ain duduk belakang aku
budak-budak kelas panggil dia ain alang
sebab dalam kelas tu ada dua orang ain
sorang tu ain rizwan
apa la cerita kau sekarang ni?
sorang lagi ain ni la
aku dah lama lost contact ngan dia ni
jumpa pun kat friendster
ex aku pun aku jumpa kat friendster
terima kasih friendster!

banyak jugak la cerita dia yang aku tahu
jangan bimbang ain
sampai sekarang cerita yang kau cerita tu
aku sorang je yang tahu
sampai mati aku sorang je yang tahu
=)

kejap je masa berlalu
setakat ni dah tiga orang kawan aku kawen
munirah dah dapat baby pun
super-duper cute!
ct mira baru je kawen time sukma ari 2
5hb10 ari tu ain ni pulak yang kawen

lepas ni giliran siapa pulak?

3 comments:

Jarri said...

ain alang ke ni?
ain rizwan hok ane? dok ingat. hok kawan nge faten ke?

munirah kawen bile? dok tau pom.
wakaka.

nme sy ct said...

ho
ain alang r ni
ain rizwan hk budak perak 2
umh kt dlm kemas
duk sblh faten

munirah kawen tahun lps
buat kecik2 je
die ade cari bdk2 cls kte dlu
tp rmi xleh nk contact

Mama Ain said...

ehhh... eh.. ada... suke!!!!